• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Living Shojin Ryori

Plant-Based Cooking from the Heart

Danny Chu
Paperback | Engels
€ 26,95
+ 53 punten
Uitvoering
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Simple, healthful and vegetarian, shojin ryori originated from Japanese Zen temples and is beloved today for its exquisite flavors, creativity and regard for ingredient, provenance and beauty.

Following the success of his other cookbook, Shojin Ryori: Mindful Japanese Vegetarian Cooking, chef Danny Chu of Enso Kitchen demonstrates once again the versatility and sophistication of the cuisine with dishes such as:

  • spinach yuba maki
  • chawanmushi kabocha
  • yurine tempura
  • burdock root teriyaki
  • goma dofu (sesame tofu)
  • barley miso soup
  • pickled daikon
  • chestnut wagashi

With clearly written step-by-step instructions and insightful cooking tips, he brings the bounties of each season to the home kitchen and shows how satisfying, everyday meals can be made with ease, elegance and pleasure.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
148
Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789814974851
Verschijningsdatum:
1/08/2022
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
190 mm x 254 mm
Gewicht:
417 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 53 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juni
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.