Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Le Kiri, ce fromage crémeux et fondant de votre enfance, et les Babybel, si ludiques à déballer de leur coques rouges vous rendent nostalgiques ? Découvrez comment les réinventer au travers de 25 recettes savoureuses et gourmandes.
des recettes salées au Kiri : Papillote de cabillaud en feuille de chou et kiri au safran, Chausson au Kiri aux herbes à la Corse, Steak poêlé assaisonné d’un Kiri aux herbes fraîches... des recettes salées au Babybel : Poires gratinées au Babybel à la noisette, Côtelettes d'agneau au poivron et Babybel en crépinette, Mini-burger au Babybel à la brioche pour les enfants... Mais aussi des recettes sucrées au Kiri : Manqué au Kiri et à la pomme, Fiadone au Kiri et au citron, Cheesecake en terrine au Kiri et orange