Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Taste is ordinarily thought of in terms of two very different idioms - a normative idiom of taste as a standard of appraisal and a non-normative idiom of taste as a purely personal matter. Kant attempts to capture this twofold conception of taste within the terms of his mature critical philosophy by distinguishing between the beautiful and the agreeable. Scholars have largely taken Kant's distinction for granted, but David Berger argues that it is both far richer and far more problematic than it may appear. Berger examines in detail Kant's various attempts to distinguish beauty from agreeableness. This approach reveals the complex interplay between Kant's substantive aesthetic theory and his broader views on metaphysics and epistemology. Indeed, Berger argues that the real interest of Kant's distinction between beauty and agreeableness is ultimately epistemological. His interpretation brings Kant's aesthetic theory into dialogue with questions at the heart of contemporary analytic philosophy and shows how philosophical aesthetics can offer fresh insights into contemporary philosophical debates.