Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This up-to-date account of key areas in modern organic spectroscopy describes the four major instrumental methods used routinely by organic chemists: ultra-violet/visible, infra-red, nuclear magnetic resonance spectroscopy, and mass spectroscopy. It provides a concise introduction to the physical background of each, describing how molecules interact with electromagnetic radiation or how they fragment when excited sufficiently, and how this information may be applied to the determination of chemical structures. It also includes simple descriptions of instrumentation and emphasizes modern methodology throughout, such as the Fourier-transform approach to data analysis. Each chapter concludes with problems to test readers' understanding of organic spectroscopy.