Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Haute Cuisine at the Hangar-7The guest chefs at Restaurant Ikarus present their exceptional culinary art whether it is fusion cuisine, molecular gastronomy or traditional cooking. Executive Chef Martin Klein offers a potpourri of international top chefs. The guest chefs present their creations at Restaurant Ikarus - Martin Klein and his team rise to the challenge and perfectly recreate the top chefs' menus. The chef's personal commentaries, Martin Klein's experiences with the guest chefs and recipes of their menus, which are especially arranged for Restaurant Ikarus, present the international haute cuisine.