• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Non-fictie
  3. Informatica
  4. Software
  5. Het Adobe Photoshop Lightroom 4 boek voor digitale fotografen

Het Adobe Photoshop Lightroom 4 boek voor digitale fotografen

Scott Kelby
Paperback | Nederlands
€ 39,95
+ 79 punten
Ik haal af in

Omschrijving

Sinds het verschijnen van Adobe Lightroom is het in vele talen vertaalde Lightroom voor digitale fotografen van Scott Kelby ’s werelds bestverkochte Lightroom-boek. Ook in dit nieuwe boek hanteert Scott dezelfde revolutionaire, stapsgewijze en duidelijke aanpak en vormgeving waarmee Lightroom leren leuk wordt.

Scott laat je meer zien dan alleen wat elke schuifregelaar doet (dat doen andere Lightroom-boeken ook). In dit boek laat hij zien hoe je je eigen workflow voor digitale fotografie ontwikkelt. Hij gebruikt hiervoor twee eenvoudige, maar briljante principes waarmee dit boek een fantastisch leermiddel wordt:

• Scott vertelt je in dit boek steeds zijn eigen favoriete instellingen en geteste technieken. Hij traint jaarlijks duizenden Lightroom-gebruikers en weet wat echt werkt en wat niet en hij vertelt je recht voor z’n raap welke techniek het beste is en welke je beter kunt vergeten en waarom.
• De indeling van het boek zelf volgt een standaard workflow waarin stapsgewijs alles aan bod komt. Zo gebruik je Lightroom vanaf het begin als een professional.

Scott weet uit eerste hand welke problemen moderne digitale fotografen tegenkomen en wat ze willen leren zodat hun workflow sneller, eenvoudiger en leuker wordt. Dit alles heeft hij slim verwerkt in dit nieuwe boek over Lightroom 4.

Dit is het eerste en enige boek dat het hele proces op een heldere, samenhangende en visuele manier samenbrengt. Bovendien bevat het boek een hoofdstuk waarin je leert hoe je Adobe Photoshop naadloos opneemt in de Lightroomworkflow. Ook leer je enkele van Scotts nieuwste technieken voor portretten en landschapsfoto’s. Er is geen snellere, duidelijkere of leukere manier om Lightroom te leren dan met dit baanbrekende boek.

Scott Kelby is hoofdredacteur van het tijdschrift Photoshop User en voorzitter van de National Association of Photoshop Professionals. Hij is medepresentator van The Grid, de wekelijkse videocast over fotografie en geeft over de hele wereld workshops fotografie en beeldbewerking. Scott schreef meer dan vijftig boeken, waaronder de bestsellers Het Adobe Photoshop boek voor Digitale fotografen, Het Photoshop Portretten boek en de succesvolle reeks Scott Kelby over Digitale fotografie.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
438
Taal:
Nederlands
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789043025966
Verschijningsdatum:
17/09/2012
Uitvoering:
Paperback
Afmetingen:
10 mm x 10 mm
Gewicht:
1250 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 79 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Gratis hoes

bij de Vivlio Touch Lux 5 e-reader
CADEAU
Vivlio Touch Lux 5 e-reader met gratis hoes
AANGERADEN

Cadeautips voor een communie- of lentefeest

van onze 600 specialisten
AANGERADEN
Cadeautips voor een communie- of lentefeest
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Ebook kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.