Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Vergeet al die eindeloze diëten waarvan u de moed al van tevoren in de schoenen zinkt. U kunt afslanken, uw gezondheid verbeteren en u fantastisch voelen door twee dagen per week te vasten. De rest van de tijd mag u normaal eten.
De honderd voortreffelijke recepten uit dit boek, allemaal met weinig calorieën, maken het u gemakkelijk op uw vastendag. Van flespompoen-ricottafrittata tot citroen-rozemarijnkip: alle gerechten zijn even smakelijk. U kunt ze maken voor één persoon, twee personen of het hele gezin. Behalve al die geweldige recepten vindt u in dit boek ook ideeën voor magere snacks, waarmee u het vasten beter kunt volhouden, een calorieënteller en een vier-weken-maaltijdplanner. Informatie over portiegrootte plus tips waarmee u het 5:2-schema uw leven lang kunt handhaven, maken het plaatje compleet.
Of u nu een 5:2-bekeerling bent die op zoek is naar inspiratie, of iemand die eerst meer wil weten: dit boek is de ideale gids op uw weg naar succesvol en duurzaam gewichtsverlies.
Angela Dowden heeft voedingswetenschappen gestudeerd aan de universiteit van Nottingham in Engeland. Ze heeft acht jaar als voedingsdeskundige gewerkt in de levensmiddelenindustrie. De afgelopen vijftien jaar is ze ook actief geweest als journalist: ze schreef onder meer voor het Wereld Kanker Onderzoek Fonds en het magazine Closer, over onderwerpen als energiedichtheid en het vetgehalte van gehakt, maar bijvoorbeeld ook over het nieuwste celebritydieet. In 2012 won ze de award Nutrition and Health Writer/Broadcaster of the Year.