Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Haal af na 1 uur in 1 winkel(s).
.
Enkel beschikbaar in de winkel (niet voor thuislevering)
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis afhalen in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Vanaf half april tot eind juni begeleiden de asperges ons door de lente - een culinair feest voor de liefhebber. De asperge is niet alleen een geliefd ingrediënt in soepen, salades en vegetarische gerechten, maar ook lekker te combineren met vlees en vis. In dit kookboek vindt u klassiekers als een vers bereide aspergeroomsoep, maar ook een heleboel verrassende recepten die de witte én groene asperges alle eer aandoen. Wat dacht u van een groentebouillon met asperge-zalmballetjes, aspergetorentjes met rauwe ham, cordon bleu met asperges, aspergerisotto met paddenstoelen of knapperige asperges? Geniet ten volle van het aspergeseizoen met de heerlijke gerechten uit dit kookboek!