Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Plants have vital role in the lives of Humans, especially Cereal crops are important source of food for Human and other animals. Some environmental factor limiting the yield of these commercially important plants, heat stress is one of these factors. Now there is need to produce the more yield of the plants under limiting environmental conditions to fulfill the requirements of humans and other animals by producing the research techniques. The present book describes the environmental heat stress impacts on the plants especially on maize. Heat stress effects the morphology, physiology and reducing the yield of the maize crop. Plants adapt different methods to cope with the heat stress condition, heat stress produce reactive oxygen species that retards the plants growth. Heat shock protein development has been found in tolerant plants. Different osmoprotectants are used as priming and foliar treatments to improve the crop's growth and yield.