• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Films
  2. Familie
  3. Andere
  4. Harry Potter - 1 - 7.2 Collection + Fantastic Beasts 1 - 3 + Wrebbit 3D Puzzel Clocktower

Harry Potter - 1 - 7.2 Collection + Fantastic Beasts 1 - 3 + Wrebbit 3D Puzzel Clocktower

DVD
€ 114,99
+ 114 punten

Omschrijving

De nieuwste en meest uitgebreide Wizarding World-collectie met alle acht Harry Potter-films en alle drie de films in de nieuwe Fantastic Beasts-filmreeks en met een 3D puzzel van Hogwarts, The Clock Tower.

DEEL 1: Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Philosopher's Stone); Het magische avontuur begint als Harry Potter een uitnodiging krijgt voor Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus.
DEEL 2: Harry Potter en de Geheime Kamer (Harry Potter and the Chamber of Secrets); Auto’s vliegen, bomen slaan en een mysterieuze huiself probeert Harry voor een groot gevaar te behoeden als hij terugkeert voor zijn tweede jaar.
DEEL 3: Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban); Harry staat oog in oog met de door en door slechte Dementors, moet een weerwolf te slim af zijn en ontdekt de waarheid over de ontsnapte gevangene van Azkaban – Sirius Zwarts.
DEEL 4: Harry Potter en de Vuurbeker (Harry Potter and the Goblet of Fire); Harry neemt het op tegen een dodelijke draak, woeste waterdemonen en een betoverde doolhof en valt uiteindelijk in handen van Hij Die Niet Genoemd Mag Worden.
DEEL 5: Harry Potter en de Orde van de Feniks (Harry Potter and the Order of the Phoenix); Als maar weinig mensen geloven dat Heer Voldemort is teruggekeerd, moet Harry zijn vrienden in het geheim voorbereiden op de komende tovenaarsoorlog.
DEEL 6: Harry Potter en de Halfbloed Prins (Harry Potter and the Half-Blood Prince); Terwijl Heer Voldemort zijn greep op zowel de dreuzel- als tovenaarswereld verscherpt, zoeken Harry en Perkamentus naar een manier om Voldemort voorgoed uit te schakelen.
DEEL 7: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows part I); Harry, Ron en Hermelien beginnen aan hun missie om het geheim achter Voldemorts kracht te vinden en vernietigen - de Gruzielementen. Nu ze alleen en op de vlucht zijn, moeten de drie meer dan ooit op elkaar vertrouwen… maar duistere krachten dreigen hen uit elkaar te drijven.
DEEL 8: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows part II); In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

DEEL 1: Fantastic Beasts and Where to Find Them; Fantastic Beasts and Where to Find Them begint in 1926 als Newt Scamander zijn wereldwijde excursie voor het vinden en vastleggen van een bijzondere collectie fabeldieren net heeft afgerond. Wat een simpele tussenstop in New York had moeten worden, loopt volledig uit de hand door een No-Maj (Amerikaans voor een Dreuzel) genaamd Jacob, een magische koffer, en het ontsnappen van een aantal van Newt’s fabeldieren, die wel eens problemen zouden kunnen veroorzaken voor zowel de tovenaarsals de No-Maj wereld. Fantastic Beasts and Where to Find Them is een nieuw hoofdstuk in de saga van J.K. Rowling over de wereld van tovenaars en heksen.
DEEL 2: Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald; Aan het einde van de eerste film, werd de krachtige Duistere Magiër Gellert Grindelwald (Johnny Depp) met de hulp van Newt Scamander (Eddie Redmayne) gevangen genomen door MACUSA (Magisch Congres van de Verenigde Staten van Amerika). Maar, hij maakt zijn dreigementen waar en Grindelwald ontsnapt uit zijn gevangenschap. Hij heeft zijn zinnen gezet op het verzamelen van zoveel mogelijk volgelingen die niets afweten van zijn ware bedoelingen: tovenaars van zuiver bloed grootbrengen om te kunnen heersen over alle niet-magische wezens. In een poging om Grindelwald’s plannen te dwarsbomen roept Albus Perkamentus (Jude Law) zijn voormalige student Newt Scamander op, die ermee instemt om te helpen maar zich niet bewust is van de gevaren die voor hem liggen. Lijnen worden getrokken en liefde en loyaliteit worden op de proef gesteld, zelfs tussen de meest trouwe vrienden en families. De verdeeldheid in de magische wereld wordt steeds groter.
DEEL 3: Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore; Professor Albus Perkamentus (Jude Law) weet dat de duistere tovenaar Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) de macht over de tovenaarswereld wil overnemen. In zijn eentje kan hij hem niet tegenhouden, dus schakelt hij de hulp in van magiezoöloog Newt Scamander (Eddie Redmayne). Die gaat samen met een team van tovenaars, heksen en een dappere Dreuzel-bakker een gevaarlijke missie aan waarbij ze oude en nieuwe fabeldieren tegenkomen en tegenover Grindelwalds groeiende leger van volgers komen te staan. Maar hoelang kan Perkamentus zich afzijdig houden als er zo veel op het spel staat?

Met deze 3D puzzel, van Hogwarts, maak je met Clock Tower je kasteel helemaal af. 420 stukjes.
Let op, deze puzzel is onderdeel van een set van 3. Astronomy Tower & The Geat Hall zijn deel 1 en 2. Afmeting van de puzzel is 33x21x31 cm.

Specificaties

Betrokkenen

Acteur(s):
Robbie Coltrane, Alan Rickman, Maggie Smith, Michael Gambon, Rupert Grint, Emma Watson, Daniel Radcliffe
Record label:
Warner Bros. Entertainment Nederland BV

Inhoud

Taal:
Frans
Talen ondertitels:
Nederlands
Reeks:
Aanbevolen leeftijd (PEGI):
16+

Eigenschappen

Productcode (EAN):
5051889711568
Verschijningsdatum:
24/08/2022
Uitvoering:
DVD
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 114 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
BUNDELPROMO

2+1 GRATIS op meer dan 200 producten

Profiteer nu van onze vroegboekkortingen
BUNDELPROMO
2+1 GRATIS op meer dan 200 producten
ACTIEPRIJS

€ 10 korting

op de Vivlio Light en Light HD e-reader
ACTIEPRIJS
Vivlio Light en Light HD e-reader met € 10 korting
AANGERADEN

Dé boeken bij jouw vakantiebestemming

door ons geselecteerd
AANGERADEN
Dé boeken bij jouw vakantiebestemming
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.