Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Virtually all of the food we eat comes from plants, either directly from such staples as grains, fruits and vegetables, or indirectly through livestock that rely on plants for fodder. Plants also provide us with oxygen, fibers, fuel, and medicine. In short, our dependence on them is great indeed. This third edition of a classic bibliography retains the best features of its predecessor, published ten years ago, with greatly expanded coverage of Web sites. Its nearly 1,000 annotated entries focus on core materials for botanists and plant biologists. Organized by topic rather than format, it covers such enduring yet timely topics as: Plant Evolution and Paleobotany; Ethnobotany; Ecology; Anatomy, Morphology, and Development; Genetics, Molecular Biology, and Biotechnology; Plant Physiology and Phytochemistry; and Systematics and Identification. In addition, introductory chapters discuss the study of plants, characteristics of plant biology literature, and the history of the field and the people in it. This is the perfect deskside companion for both neophyte and seasoned botanists and their information purveyors.