Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Op veler verzoek weer leverbaar in geüpdatete en nu fullcolourversie!
De échte Griekse keuken is een goed bewaard geheim en heeft een zeer gevarieerd karakter: van de zonnige schotels van de eilanden tot de eerlijke, pure gerechten uit de bergdorpen. Bekende gerechten zijn dolmades (gevulde wijnblaadjes), gyros, souvlaki en tzatziki. Veel minder bekend zijn regionale specialiteiten als dolmades van aubergine of courgettebloemen, en tzatziki met walnoten en munt.
Op ruim 400 pagina's worden de geheimen van de bij ons grotendeels onbekende en verrassend veelzijdige Griekse keuken ontsluierd. Het boek biedt een schat aan uiteenlopende recepten, gelardeerd met veel couleur locale en anekdotes, prachtige receptfotografie en de ter plaatse voro het boek geschoten lifestyle-fotografie.
Rianne Buis heeft zelf jarenlang op Kreta gewoond en zich uitgebreid verdiept in de culinaire verschillen per regio, de eetgewoontes, het gebruik van bepaalde ingrediënten, tradities en feesten.