• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Boeken
  2. Vrije tijd
  3. Kookboeken
  4. Dieet & Gezond koken
  5. Gluten-Free Sourdough for Beginners Classic Baking Revolution Recipes Made With Gluten-Free Flours

Gluten-Free Sourdough for Beginners Classic Baking Revolution Recipes Made With Gluten-Free Flours E-BOOK

Franco Richard
E-book | Engels
€ 3,49
+ 3 punten
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

Many people with a gluten-free diet will benefit from the health benefits of sourdough bread. The microflora of sourdough increases your body's ability to absorb vitamins and minerals. Sourdough also contains higher levels of resistant starch than other types of bread.

In recent years, sourdough has risen to popularity, partly due to its superior taste but also driven by emerging evidence that sourdough is nutritionally superior to other bread types.

Baking Gluten-free Sourdough is a skill that can easily be practice and made right. When you add the challenge of making bread without gluten, you have to use different flour and adjust your baking techniques to make sure you get the right texture and taste

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9798215787816
Verschijningsdatum:
6/09/2022
Uitvoering:
E-book
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 3 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Banner ebookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.