Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The innovative gardener and writer William Robinson (1838-1935), several of whose other works are reissued in this series, was sent by The Times as its horticultural correspondent to the Paris International Exposition of 1867. As a result of his visit, he produced two books, The Parks, Promenades and Gardens of Paris (1869) and this highly illustrated work (first published in 1868 and reissued here in its 1869 second edition) on gardening trends in France, describing 'such features of French horticulture as are most worthy of adoption in British gardens'. In comparing French horticulture with British, Robinson believes that the gardens of the great houses of Britain are not matched in France, but that in terms of market gardening and its produce, France is definitely superior. He argues in this interesting work that French methods of training fruit such as apples, pears and peaches should be widely adopted.