Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
- The first cookbook from three-star Michelin chef Gert De Mangeleer Even when Gert De Mangeleer is not working in his Michelin three-star restaurant Hertog Jan, he still believes that cooking should be all about passion and fun. In this book, he shares some of his favorite recipes which he prepares at home, for his family and friends. Don't expect to find complicated preparations in this book. These are simple dishes, surprising combinations of good products that are packed with great flavor. Gert also takes you on a journey, to the kitchens that inspire him. As a result, his first cookbook is a very personal book, full of dishes that are perfect for combining and sharing. Contents: Introduction How to Use This Book Inspiring Asia Southern Flavors The Artisan Way Combination of Dishes