Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Steeds meer mensen kiezen voor een vermageringsoperatie om korte metten Te maken met obesitas. In dit boek geeft de auteur een kort en bondig antwoord op een aantal veelgestelde vragen,zoals: Kom ik voor obesitaschirurgie in aanmerking? Moet ik eerst op dieet? Wat is de impact van een maagoperatie op mijn leven? Hoe kan ik me het beste voorbereiden op een ingreep? Moet ik na mijn operatie voedingssupplementen nemen? Wat is het verschil tussen een gastric bypass en een sleeve gastrectomie?
Op de vraag van vele patiënten is dit boek eveneens een receptengids geworden. Je vindt er de bereidingswijze voor gastric bypass-proof-gerechten. Veel mensen denken dat het na een ingreep niet meer mogelijk is om lekker te eten. De recepten in dit boek bewijzen het tegendeel. Natuurlijk, op het vlak van voeding zijn er belangrijke aandachtspunten waar je rekening mee moet houden. Maar dit boek geeft je praktisch advies en legt je uit hoe je op een gezonde manier zorg kunt dragen voor dat nieuwe 'maagje' dat na een operatie amper zo groot is als een ei.
Over de auteur: Anne Bosman studeerde voedings- en dieetkunde aan het Hoger Rijksinstituut Voor Paramedische Beroepen in Gent. Ze specialiseerde zich als eerste diëtiste in België in obesitaschirurgie. Sinds 1995 begeleidt ze obesitaspatiënten voor en na een vermageringsoperatie, zowel individueel als in een groep. Op dit ogenblik is ze werkzaam als voedingsdeskundige en obesitascoördinator in één van de grootste erkende obesitascentra in België.