Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Tomato roses, fresh cheese on salad cucumbers, leek flowers, or melon stars -- learn simple step-by-step directions on how to give the final, eye-catching touch to a buffet or to your dinner table. Make a garnished plate look even more delicious with an apple swan, a carrot flower, or a radish rose. Veteran chef Georg Hartung not only offers creative tips for trimming the plate with fruits and vegetables, but also how to use butter and cocoa for decorations. Sections include tips for serving various kinds of skewers, cheese and ham platters, and canapes. These easy and quickly prepared "little works of art" will add to the appetizing flavor of any meal or dinner party.