Je ziet het goed: de website van Standaard Boekhandel heeft een frisse nieuwe look gekregen!
Ons logo én onze webshop hebben een make-over gekregen, maar wees gerust: we blijven dezelfde vertrouwde Standaard Boekhandel die je kent en liefhebt.
Nieuwsgierig naar het verhaal achter onze nieuwe stijl?
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Part I. The Bacteria Detection of Hemolysins in Aeromonas spp. Isolates From Food Sources: PCR Analysis and Biological Activity Rosabel Falcón, Tatiana d'Albuquerque e Castro, Maria das Graças de Luna, Angela Corrêa de Freitas-Almeida, and Tomomasa Yano Detection and Purification of Bacillus cereus Enterotoxins Toril Lindbäck and Per Einar Granum Campylobacter: Isolation, Identification, and Preservation Rachel Gorman and Catherine C. Adley Detection of Clostridium botulinum by Multiplex PCR in Foods and Feces Miia Lindström, Mari Nevas, and Hannu Korkeala Multiplex PCR for Specific Identification of Enterohemorrhagic Escherichia coli Strains in the O157: H7 Complex Peter C. H. Feng and Steven R. Monday PulseNet's Step-by-Step Laboratory Protocol for Molecular Subtyping of Listeria monocytogenes by Macrorestriction and Pulsed-Field Gel Electrophoresis Lewis M. Graves and Balasubramanian Swaminathan Plesiomonas shigelloides: Detection by PCR Ivan Ciznar, Carlos González-Rey, Karel Krovacek, and Anna Hostacka Pulsed-Field Gel Electrophoresis As a Molecular Technique in Salmonella Epidemiological Studies Rachel Gorman and Catherine C. Adley Kits for Detection of Food Poisoning Toxins Produced by Bacillus cereus and Staphylococcus aureus Moira M. Brett Microbiological and Molecular Methods to Identify and Characterize Toxigenic Vibrio cholerae From Food Samples Keya De, Ranjan K. Nandy, and G. Balakrish Nair HPLC Measurement of Aflatoxin B1 and Metabolites in Isolated Rat Hepatocytes Jennifer Colford Part II. The Viruses Detection of Noroviruses of Genogroups I and II in Drinking Water by Real-Time One-Step RT-PCR Christian M. Beuret Detection of Enteroviruses Miguel-Angel Jiménez-Clavero, Victoria Ley, Nuria Gómez, and Juan-CarlosSáiz Detection of Hepatitis A Virus and Rotavirus Using Nucleic Acid Sequence-Based Amplification Julie Jean and Ismaïl Fliss Part III. The Parasites Isolation and Characterization of Cathepsin-L1 Protease From Fasciola hepatica Excretory-Secretory Products for Serodiagnosis of Human Fasciolosis Sandra M. O'Neill, Grace Mulcahy, and John P. Dalton Molecular Biology Methods for Detection and Identification of Cryptosporidium Species in Feces, Water, and Shellfish Colm J. Lowery, L. Xiao, U. M. Ryan, James S. G. Dooley, B. Cherie Millar, and John E. Moore Molecular Identification of Nematode Worms From Seafood (Anisakis spp. and Pseudoterranova spp.) and Meat (Trichinella spp.) Giuseppe La Rosa, Stefano D'Amelio, and Edoardo Pozio Part IV. Parallel Studies to the Analysis of Food-Borne Pathogens Approaches to Developing Quantitative Risk Assessment Models Enda J. Cummins A Review of Surveillance Networks of Food-Borne Diseases Camelia Molnar, Rita Wels, and Catherine C. Adley Index