• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Fermentation

A Practical Approach

Paperback | Engels | Practical Approach | nr. 57
€ 157,95
+ 315 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

This new guide provides information on all aspects of setting up and using fermentation units in academic and industrial laboratories. The volume emphasizes the interdisciplinary nature of fermentation and the wide range of uses of small scale fermenters. It includes coverage of fermentation modeling, sterilization, and instrumentation, and will be of equal value to those involved with industry and scientific research.

Specificaties

Betrokkenen

Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
240
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 57

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780199630455
Verschijningsdatum:
29/03/1990
Uitvoering:
Paperback
Formaat:
Trade paperback (VS)
Afmetingen:
156 mm x 229 mm
Gewicht:
407 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 315 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
Banner ebookactie
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.