Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Op het moment dat haar moeder overlijdt, bakt Olivia Potts een taart. Druk in de weer met haar garnering probeert ze indruk te maken op een man, niet wetende dat haar moeder 450 kilometer verderop stervende is.
De rouw duwt haar richting de keuken. Steeds als ze uitgeput en ongelukkig thuiskomt van haar werk als strafrechtadvocaat begint ze lukraak te koken. Haar taarten zakken in en haar custard klontert, maar ze vindt steun en troost in de baksels. Wat begint als afleiding wordt zo al snel een nieuwe levensinvulling. Olivia’s baan wordt er niet beter op, maar haar bakkunsten wel. Voorzichtig aan begint ze een culinaire carrière te overwegen – een ander, gelukkiger leven, met minder magistraten en meer macarons. Ze zegt de advocatuur vaarwel en meldt zich aan voor de prestigieuze patisserieopleiding van Le Cordon Bleu, met alle uitdagingen, frustraties en indrukwekkende messensets van dien.
Een halfbakken idee is een hartverwarmende, aangrijpende en buitengewoon grappige memoir.