Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
De scheikunde achter de restauratie en dat in zeer brede zin is in dit boek verwerkt, met als uitgangspunten hoe een stof en zijn naam is ontstaan en hoe die stof in het Duits, Engels en Frans werd en nu wordt genoemd. In de geschiedenis van die stof kwamen er verrassende namen en gebruiken naar voren. Al deze kennis is niet alleen in de restauratie te gebruiken maar leuk en soms zelfs nodig om te weten, ook als scheikunde als moeilijk wordt ervaren.Hoewel het over scheikunde gaat is het dus geen scheikundeboek zoals op scholen wordt gebruikt.