• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten

Disrupt jezelf

als je écht de wereld vooruit wil helpen, begin dan met innoveren aan de binnenkant

Elke Leyman, Mischa Verheijden
Paperback | Nederlands
€ 25,00
+ 50 punten

OmschrijvingHet gebeurt heel geleidelijk aan. Eigenlijk vrij geniepig. Je hebt het in eerste instantie zelfs niet eens door. Tot plots …BANG!!!Bankencrisis, politieke crisis, klimaatcrisis … We leven al meer dan tien jaar in crisis en krijgen die maar niet opgelost. Als je de situatie niet langer kan veranderen, word je uitgedaagd om jezelf te veranderen. Steeds meer mensen voelen dat het anders moet of worden zelfs door hun lichaam of geest gedwongen te veranderen. Dat is niet toevallig. Nee, het hier en nu is met een bedoeling tot stand gekomen. Het wil ons iets vertellen. De vraag is wat wil je horen en wat doe je ermee.Een nieuw paradigma begint met een bewustzijnsrevolutie. Disrupt jezelf knipt het licht aan in je hoofd door je met een totaalbeleving in woord en beeld in drie delen de verandering van tijdperk te laten zien, begrijpen en mee-maken:1. Interviews met seismografen van de tijd (Jan Rotmans, Rogier De Langhe, Carlota Perez, Rik Pinxten, Peter Hinssen, Leen Gorissen en Ronald Jan Heijn).

2. Jezelf leren begrijpen en eerlijk kijken naar jezelf.

3. Bewustwording dat alles met alles is verbonden.

Dit is wat Steven Vromman, Joke Hermsen en Koenraad Depauw erover zeggen:“In dit boek koppelen Elke en Mischa hun persoonlijk verhaal aan alomvattende analyses van de tijdsperiode waarin we leven. Ze maken duidelijk dat de grote transformatie die onze wereld nodig heeft onlosmakelijk verbonden is met een innerlijke bewustzijnsrevolutie. Via diepgaande interviews, persoonlijke getuigenissen en beklijvende kunstwerken connecteren ze belangrijke inzichten met elkaar. Een helder verhaal exact op het moment dat we dit het meeste nodig hebben. Lees, kijk, voel en verander!”

- Steven Vromman, Low Impact Man“Een ontdekkingstocht om de huidige tijdsgeest te begrijpen. Rust, ruimte, stilte, kunst, meditatie, natuur. Laat je meenemen door het verhaal van Disrupt jezelf.”

- Joke Hermsen, schrijfster filosofe“Als professionele wereldverbeteraar deed ik er twintig jaar over te begrijpen dat ik eerst met mezelf aan de slag moest. Dit boek geeft mooi weer hoe de wereld verandert, maar duidt ook sterk het belang om als leider van de (r)evolutie goed voor jezelf te zorgen. In alle dimensies. Verander de wereld. Disrupt jezelf, een hoopvol boek dat richting geeft.”

- Koenraad Depauw, oprichter Strategies and Leaders

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
149
Taal:
Nederlands
Geïllustreerd:
Ja

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9789081156202
Verschijningsdatum:
6/09/2019
Uitvoering:
Paperback
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 50 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
YOUNG ADULT-EVENT

Kom naar YA-day op 15 april

in De Krook in Gent
YOUNG ADULT-EVENT
YA-day Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-book kortingen
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.