Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Anouck & Joris Delanghe stopten elf jaar geleden met werken als bedienden. Ze maakten hun droom waar en openden een maison d’hôtes in Frankrijk. In hun Bretoense Maison Blanche aux Volets Bleus koken ze sinds 2005 dagelijks voor hun gasten. Twee keer per week nemen ze hun gasten mee op kookatelier. Eerst naar de markt voor inkopen, dan energie opdoen tijdens een oesterpicknick om in de namiddag een schort voor te binden om samen de handen uit de mouwen te steken en het diner voor ’s avonds te bereiden. In hun vierde boek geeft Anouck haar dessertrecepten. Als kers op de taart vindt u er bovendien een hoofdstuk suikerluwe recepten in terug die ze ter ere van haar speciale genodigde Celie Dehaene maakte.