Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
In de huidige tijd is buiten 'het nieuwe binnen' en vieren steeds meer mensen hun vakanties in eigen land. De kust is favoriet bij velen, in álle jaargetijden. In De smaken van het strand brengt Jeroen Jansen een culinaire ode aan de Nederlandse en Vlaamse kust. Het niveau van de strandrestaurants aldaar is de laatste jaren enorm toegenomen. Ook is er sprake van meer diversiteit én smaken op het strand: van Aziatisch tot Latijns-Amerikaans en van vis tot vegan. De smaken van het strand neemt je mee langs de beste beachrestaurants en geeft je talloze zomerse recepten voor op het strand, in het park of in de tuin. Stuk voor stuk lichte en verrassende gerechten om te delen met vrienden en familie. Jeroen Jansen tipt de leukste adressen en inspireert thuiskoks met de lekkerste salades, cocktails, voor- en tussengerechten, desserts, bites, burgers en bowls.