Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Hoe weet de lever hoe laat het is? Net zoals we een ritme kennen van dag en nacht, heeft ook elk orgaan, en zelfs elke cel, een eigen tijdsindeling. Ons hele lichaam werkt in een ritme van 24 uur. Het respecteren van dit ritme zal positief op de gezondheid uitwerken.
De term 'orgaanklok' heeft zijn oorsprong in de traditionele Chinese geneeskunde en gaat ervan uit dat het menselijk lichaam elke dag een bepaalde energiecyclus volgt. Elk orgaan kent een moment van topactiviteit en ook een belangrijke periode van rust. Zo kunnen we bijvoorbeeld weten wanneer we het best wat kunnen eten. Maar ook kan een probleem dat altijd op een bepaald moment van de dag optreedt, op een verstoring in een orgaan wijzen.
Lothar Ursinus beschrijft in dit boek de werking van de afzonderlijke organen en hun onderlinge werking in het lichaam. Wanneer ook jij je lichaam en zijn werking en signalen beter wilt leren begrijpen, zal dit boek een waardevolle hulp zijn.
Lothar Ursinus leidt sinds 1986 een natuurgeneeskundig centrum in Hamburg. Op basis van zijn jarenlange ervaring heeft hij een systeem ontwikkeld om resultaten van laboratoriumonderzoek holistisch te interpreteren. Daarnaast ontwikkelde hij een individueel voedingsprogramma.