Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
We gebruiken cookies om:
De website vlot te laten werken, de beveiliging te verbeteren en fraude te voorkomen
Inzicht te krijgen in het gebruik van de website, om zo de inhoud en functionaliteiten ervan te verbeteren
Je op externe platformen de meest relevante advertenties te kunnen tonen
Je cookievoorkeuren
Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Chef's COOKBOOK Recipes - Wine Pairing Absolutely Chic - Perfectly Easy by Yvonne Roberts In 1994, Yvonne Roberts was engaged by the luxurious, iconic Biltmore Hotel in Miami, Florida to develop and launch a distinctive, dues-based social membership called the Cellar Club, presenting specialty events, with a focus on food and wine-related venues. "You create a dining experience," she says, "with the knowledge that flavor is made up of not only taste, but all of our senses: what we see, hear, touch, and smell, and how every aspect of dining-from the color and shape of a plate to the music playing in the background-affects our perception of flavor." Through her passion to give, combined with her appreciation of food and wine, and her philosophy of "Water Separates the People of the World; Wine & Food Unites Them," Roberts became director and co-founder of the Biltmore International Wine and Food Weekend Festival, which raised more than $6 million for local charities. With over 20 years under her belt in the industry, Roberts was the recipient of prestigious accolades such as the James Beard Award nomination for "Outstanding Wine Service" in 2011 and Zagat's ranking as South Florida's top wine list in 2012. "Some of my most cherished memories are to have savored a bounty of exquisite, palatable flavors alongside some of the world's most talented star chefs and winemakers," says Roberts. Her collaborative experiences encompass the culinary talents of Alain Ducasse, Remi Krug, Todd English, Robert Mondavi, Norman Van Aken, Larry Maguire, Jean-Paul Jeunet, Anthony Barton, Bruno Cirino, Daniel Haas and Philippe Ruiz. All of whom represent a small sampling of the extraordinary and celebrated food and wine experts she has worked with throughout the years, and are the inspiration for this publication.