Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
With love of great cuisine and the bounty of our nation evident throughout this book, Capitol Hill Cooks contains recipes from members of Congress, as well as every president from George Washington (Cranberry Pudding) to Abraham Lincoln (Mary Todd Lincoln's Vanilla Almond Cake) to Barack Obama (The Obama Family's Linguini). Taste Vice President Biden's Kahlua Chocolate Fudge Cake, Senator Charles Grassley's Bacon and Bean Chowder, or Senator Scott Brown's Italian Soup, Congresswoman Michele Bachmann's Minnesota Rhubarb Dessert or Congressman Ron Paul's Texas Sweeties...and hundreds more. Many contributors to this book even include notes about their ethnic backgrounds, favorite indigenous foods, and fond memories of meals shared with others. ("Barack really likes this," the first lady says of her own apple crisp.)