• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Bread Science: The Chemistry and Craft of Making Bread E-BOOK

Emily Buehler
E-book | Engels
€ 5,99
+ 5 punten
Onmiddellijk beschikbaar
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Onmiddellijk geleverd via e-mail

Omschrijving

Bread Science is the complete how-to guide to bread making. It covers the entire process in detail. With over 250 photos and illustrations, it makes bread making approachable and fun. Learn how to . . .

use preferments to increase the flavor of your bread, create and maintain your own sourdough starter, mix a well-balanced dough and knead it to perfection, give your dough additional strength with a folding technique, shape smooth, symmetric boules, batards, and baguettes, modify your oven to make it better for baking bread, and more.

In addition to the craft, Bread Science explains the science behind bread making, from fermentation reactions to yeast behavior, gluten structure, gas retention, and more. If you like to understand why things happen, Bread Science is for you.

 

The 15th anniversary edition contains all the great content of the original edition, with a beautiful new cover.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Taal:
Engels

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9780977806898
Verschijningsdatum:
31/08/2021
Uitvoering:
E-book
Formaat:
ePub
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 5 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
E-BOOK ACTIE

Tot meer dan 50% korting

op een selectie e-books
E-BOOK ACTIE
E-bookactie juli 2025
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.