Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Où va-t-on manger ce midi ? Dans les nouvelles cantines qui fleurissent partout dans Paris sur les modèles de Londres, de Madrid ou de New York. Des lieux autrement appelés snacks chic, restaurants rapides haut de gamme ou plus communément sandwicheries, où l'on concilie l'inconciliable : rapidité & qualité, goût & équilibre, praticité & naturel. Une petite révolution pour notre pause déjeuner qui voit naître une nouvelle forme de restauration rapide.
Avec ce guide pratique à la bonne humeur décomplexée, nous allons vous faire connaître les lieux incontournables comme les plus insolites, à découvrir seul ou entre amis. Une expérience visuelle, gustative et parfois auditive.
Tout savoir sur les smoothies, les potages ou les soupes de saison, les salades, les wraps, les clubs ou les bagels ; sur les marques innovantes (Tyrrels, New Covent Garden, Fire Fly...) ; sur les enseignes qui montent (Soup & Juice, Cojean, Jour...) ou encore sur les différentes influences du monde.