Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Na het succes van 'Wild & gevogelte' brengen we nu 'Kip', waarin het uiteraard draait om het meest gegeten stukje vlees in Nederland en België. In dit boek staan 30 recepten met kip van onder meer eigen bodem, bijvoorbeeld de zwartpootkip en het Noord-Hollands hoen.
Claartje Lindhout, chefkok van Restaurant Proef, laat zien dat deze klassieke rassen heel veelzijdig, bijzonder en smaakvol zijn - bijvoorbeeld in recepten van een caesarsalade, als kipstoof met citroen of... kipkroketjes! Laat de plofkip liggen en ga voor the real thing!