Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Wie houdt er niet van een stukje vlees met een smakelijk en krokant korstje? Malse, niet te dik gesneden stukken vlees kun je dan ook heerlijk bakken waarbij vetstof voor de ideale geleiding zorgt tussen je hete pan en het vlees. Grotere stukken vlees komen het best tot hun recht bij langdurige, matige verwarming en kun je beter braden. Met dit boek hebben beide technieken voor jou geen geheimen meer!