Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The interactions between agriculture and health are two-way: agriculture affects health, and health affects agriculture. The process of agricultural production and the outputs it generates can contribute to both good and poor health, among producers as well as the wider population. Agriculture is fundamental for good health through the production of the world s food, fiber and materials for shelter, and in some systems, medicinal plants. Among rural communities it contributes to livelihoods and food security, and provides income which can be spent on health care and prevention. Agriculture is the primary source of livelihood for the majority of the India s rural population who in turn are most vulnerable to ill-health due to occupational risks. Knowledge of farmers about agrochemical use and safe animal keeping is a key to understanding how to take sensible precautions against health exposure. Thus a clear understanding of farmers knowledge about safety issues is central to inform policy makers to develop environmental and health cost reduction strategy.