Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
This remarkable and almost unique work was written in the 4th century BC by the poet Archestratus, from Gela, a Greek colony in Sicily. The complete text has vanished but these fragments come from a much later book by Athenaeus. Archestratus' description of the foods, particularly fish, available, how they should be cooked and where found in the best condition is testimony of the strength of the Mediterranean tradition. His cooking can best be called the nouvelle cuisine of the ancient world, and contrasts piquantly with the strongly flavoured dishes of Apicius. The Greek verse has been translated into prose and set in context in the introduction. This is a paperback edition of the work first published by Prospect Books in 1994. Translated from the ancient Greek.