Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Cocktails maken is meer dan wat lekkere drankjes en sapjes bij elkaar gieten. Wie de moeite neemt om zich onder te dompelen in het wereldje van jiggers, shakers, spirits en mixers ontdekt
al snel de meerwaarde van een met passie bereide cocktail. Een afgewogen en doordachte mix van de juiste ingrediënten geserveerd in een bijpassend glas, is in staat om elke feestelijke
gelegenheid naar het hoogste niveau te tillen.
Vanuit zijn ervaring met de Belgische cocktailcultuur deelt sommelier en cocktailshaker Hannes Desmedt, bijgenaamd le Roi de l’Apero, zijn inzichten over onze boeiende cocktailwereld. Hannes draait al enkele jaren mee in de hoogste kringen van de Belgische bartenderscene. Hij leerde de kneepjes van het vak bij Hertog Jan en Hof van Cleve.
In dit boek geeft hij de basistechnieken en -tools mee aan iedereen met de ambitie om eens uit te pakken met een lekkere cocktail of een eigen gemaakte drank. Daarbij krijg je meer dan 50 unieke cocktailrecepten – zowel met als zonder alcohol – waarbij de focus telkens op smaak ligt. Van casual tot gastronomisch, soms makkelijk en dan weer wat ambitieuzer maar altijd haalbaar voor de bartender at home.