Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Werken bacteriedrankjes? Is suiker verslavend? Krijg je van melk kanker? Zijn E-nummers te vertrouwen? Val je van veel water drinken af? Is kokosvet gezond? Mag je nitraatrijke groente en vis tegelijk eten? Is rauw voedsel beter? Voeding is hot, er gaat haast geen dag voorbij of ons eten is in het nieuws. Vaak gaat het daarbij om hypes in de media of het zoveelste dieet waardoor consumenten niet meer weten wie of wat ze moeten geloven. Wat is waar en wat niet? In '77 fabels & feiten over onze voeding' wordt volgens de laatste stand van de wetenschap en de nieuwste inzichten op heldere wijze antwoord gegeven op veel voorkomende vragen over onze voeding, voedingsmiddelen en voedingsstoffen.
Hans J.M.T.C. Kraak is hoofdredacteur van Voeding Nu. Hij werkte o.a. bij het ministerie van Landbouw en het Voedingscentrum, en bij verschillende media, waarvan zeven jaar als culinair journalist en vijftien jaar als wetenschapsjournalist. Voeding Nu is een platform, bestaande uit een vaktijdschrift, website en nieuwsbrief rond voedsel, voeding en gezondheid gericht op professionals. Vanuit Voeding Nu worden regelmatig symposia georganiseerd rond actuele voedingskwesties. Ook reikt Voeding Nu de Jaarprijs Goede Voeding uit.