Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Levering 2 à 3 werkdagen
Haal af na 1 uur in 1 winkel(s).
.
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel
Omschrijving
Sterrenchef Luc Bellings is al meer dan tien jaar een (minder) graag geziene gast bij de restaurants en brasserieën aan onze Belgische kust. In een oogwenk proeft hij of een garnaalkroket vers gerold is, dan wel uit een pakje komt. Geen detail ontsnapt hem. Zijn quoteringen in Het Laatste Nieuws worden dan ook door velen goed gesmaakt.
In deze frisse, overzichtelijke gids bundelt hij de beste adressen voor meest rijkgevulde vispannetjes en heerlijkste pannenkoeken. De beste brasserieën aan de Belgische kust is de opvolger van zijn eerste culinaire gids en bevat een mooi aantal nieuwe adressen, van de gevestigde waarden tot verrassende nieuwkomers. Vanaf nu weet je meteen waarheen voor de beste gerechten, van Knokke-Heist tot De Panne.