• Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Veilig betalen
  • Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Evenementen
  3. Boekvoorstelling 'Bloedmaan' met Johnny Bollé
Bloedmaan

Boekvoorstelling 'Bloedmaan' met Johnny Bollé

za 21 sep | 14:00 tot 15:30 uur
Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt
Schoenmarkt 16-18
2000 ANTWERPEN
Meer informatie over deze winkel

Op zaterdag 21 september stelt Johnny Bollé zijn tweede boek 'Bloedmaan' voor in Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt. De toegang is gratis, maar gelieve aan te melden via sb.antwerpen@standaardboekhandel.be opdat we voldoende plaats kunnen voorzien. Iedereen welkom!

Bloedmaan

Op de avond van de bloedmaan springt in Parijs iemand van de Pont Louis-Philippe. Luttele uren later wordt in Barcelona een brute moord gepleegd. Of zijn het zelfs twee moorden? In de aanloop naar deze dramatische gebeurtenissen speelt de beroemde actrice Eloise De Moines een centrale rol. Maar zelf vermoedt de labiele Eloise niets: zij is uitsluitend bezig met de opnames voor haar nieuwste film én de voorbereidingen voor het sprookjeshuwelijk met haar verloofde Philippe, de dag na de bloedmaan. En dan wordt ze ook nog gekweld door hallucinaties. Gelukkig voelt Eloise zich volledig gesteund door Philippe en haar jonge vriendin Babet, maar is haar vertrouwen in hen wel terecht? En welke rollen spelen de personal trainers Jolinde en Noah? Eén ding wordt in elk geval snel duidelijk: de nacht van de bloedmaan zal voor iedereen dramatisch zijn…

Johnny Bollé debuteerde in 2018 met de goed ontvangen thriller 'Egyptisch blauw'. Zijn tweede boek 'Bloedmaan' is weer een echte Bollé: héél spannend, met ingenieus vervlochten verhaallijnen, intrigerende hoofdpersonen en een knallende apotheose.  

'Bloedmaan' is verkrijgbaar in onze webshop en bij een Standaard Boekhandel in je buurt.

Andere evenementen in deze winkel

Het hoe en waarom van de Antwerpenaar
Boekvoorstelling 'Het hoe en waarom van de Antwerpenaar' in het FelixArchief
do 26 sep | 18:00 tot 20:00 uur
FelixArchief
Mis deze unieke boekvoorstelling niet!
Op donderdag 26 september stelt Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt samen met uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts het boek 'Het hoe en waarom van de Antwerpenaar' van Geert Stadeus voor in het FelixArchief in Antwerpen. ​
Blauw
Signeersessie 'Blauw' met het schrijversduo J.B. Hathewine
za 28 sep | 15:00 tot 16:30 uur
Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt
Een verhaal waarin vriendschap centraal staat.
Op zaterdag 28 september signeert het schrijversduo J.B. Hathewine het boek 'Blauw' in Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt.