• Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Evenementen
  3. Boekvoorstelling 'Bloedmaan' met Johnny Bollé
Bloedmaan

Boekvoorstelling 'Bloedmaan' met Johnny Bollé

za 21 sep | 14:00 tot 15:30 uur
Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt
Schoenmarkt 16-18
2000 ANTWERPEN
Meer informatie over deze winkel

Op zaterdag 21 september stelt Johnny Bollé zijn tweede boek 'Bloedmaan' voor in Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt. De toegang is gratis, maar gelieve aan te melden via sb.antwerpen@standaardboekhandel.be opdat we voldoende plaats kunnen voorzien. Iedereen welkom!

Bloedmaan

Op de avond van de bloedmaan springt in Parijs iemand van de Pont Louis-Philippe. Luttele uren later wordt in Barcelona een brute moord gepleegd. Of zijn het zelfs twee moorden? In de aanloop naar deze dramatische gebeurtenissen speelt de beroemde actrice Eloise De Moines een centrale rol. Maar zelf vermoedt de labiele Eloise niets: zij is uitsluitend bezig met de opnames voor haar nieuwste film én de voorbereidingen voor het sprookjeshuwelijk met haar verloofde Philippe, de dag na de bloedmaan. En dan wordt ze ook nog gekweld door hallucinaties. Gelukkig voelt Eloise zich volledig gesteund door Philippe en haar jonge vriendin Babet, maar is haar vertrouwen in hen wel terecht? En welke rollen spelen de personal trainers Jolinde en Noah? Eén ding wordt in elk geval snel duidelijk: de nacht van de bloedmaan zal voor iedereen dramatisch zijn…

Johnny Bollé debuteerde in 2018 met de goed ontvangen thriller 'Egyptisch blauw'. Zijn tweede boek 'Bloedmaan' is weer een echte Bollé: héél spannend, met ingenieus vervlochten verhaallijnen, intrigerende hoofdpersonen en een knallende apotheose.  

'Bloedmaan' is verkrijgbaar in onze webshop en bij een Standaard Boekhandel in je buurt.

Andere evenementen in deze winkel

Logeren bij Belgen
Lezing en boekvoorstelling 'Logeren bij Belgen' met Erwin De Decker en Peter Jacobs
zo 01 mrt | 15:00 tot 16:30 uur
Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt
Het verhaal achter de schermen, met een knipoog.
Op zondag 1 maart stellen Erwin De Decker en Peter Jacobs hun 'Logeren bij Belgen'-boeken voor in Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt.
De verbondenen
Signeersessie 'De verbondenen' met Caro Stans-Drowart
za 07 mrt | 15:00 tot 16:30 uur
Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt
Een boek dat leest als een soap.
Op zaterdag 7 maart signeert Caro Stans-Drowart haar boek 'De verbondenen' in Standaard Boekhandel Antwerpen Schoenmarkt.