Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Hoe wordt een Italiaanse maaltijd bereid? Wat is de échte geschiedenis van pizza? Kan gnocchi ook als dessert worden gegeten? Wat zijn de 35 manieren ...Lees meer
€ 59,99
Levering 2 à 3 werkdagen
Afhalen in de winkel na 1 u.
Réalisée d'après le carnet d'une tenancière qui officiait en 1929, ce recueil de recettes offre une visite insolite au sein des maisons de plaisir ita...Lees meer
Muni d'un coupe-papier, plongez dans la lecture de ce livret qui expose en 24 pages dix façons originales d'agrémenter un même aliment, préalablement ...Lees meer
Dix recettes pour préparer et déguster cet agrume de manière originale : cédrat confit, torta paradiso, risotto scamorza fumée, cédrat et câpres, pick...Lees meer
Muni d'un coupe-papier, plongez dans la lecture de ce livret qui expose en 24 pages dix façons originales d'agrémenter un même aliment, préalablement ...Lees meer
Muni d'un coupe-papier, plongez dans la lecture de ce livret qui expose en 24 pages dix façons originales d'agrémenter un même aliment, préalablement ...Lees meer
Muni d'un coupe-papier, plongez dans la lecture de ce livret qui expose en 24 pages dix façons originales d'agrémenter un même aliment, préalablement ...Lees meer
Dante, Manzoni, Artusi... Trois noms de la république des lettres qui ont, chacun dans leur domaine, contribué à façonner l'identité nationale et cult...Lees meer
Dix recettes à base de semoule de maïs : frittata dolce, burger, polenta à la parmesane, cake, entre autres. Avec des conseils pour assurer une cuisso...Lees meer
Muni d'un coupe-papier, plongez dans la lecture de ce livret qui expose en 24 pages dix façons originales d'agrémenter un même aliment, préalablement ...Lees meer
Alessandra Pierini est italienne et épicière à Paris ; Sonia Ezgulian est d'origine arménienne et cuisinière à Lyon. Elles se croisent depuis des anné...Lees meer
Produit du lait des vaches rouges des alpages d'Emilie Romagne, oeuvre de la patience et du savoir-faire d'hommes et de femmes aux gestes séculaires, ...Lees meer
Présentation des propriétés de cette herbe médicinale utilisée depuis l'Antiquité dans les régions méditerranéennes, avec des recettes pour l'intégrer...Lees meer
Dix recettes pour accommoder ce gâteau italien : millefeuille de panettone et foie gras, panettone à la saucisse, risotto au panettone, velouté de cou...Lees meer
Dix recettes mettant à l'honneur cette herbe aromatique très prisée dans la cuisine italienne. Au menu, notamment : aubergines a funghetto, spaghetti ...Lees meer