Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
IACP Award Winner * Named one of "The 25 Most Influential Cookbooks From the Last 100 Years" by T: The New York Times Style Magazine 2024 marks the tw...Lees meer
New York Times bestseller IACP and James Beard Award Winner "Spectacular is the word for Keller's latest . . . don't miss it." --People "A book of app...Lees meer
A revolution in cooking Sous vide is the culinary innovation that has everyone in the food world talking. In this revolutionary new cookbook, Thomas K...Lees meer
#1 New York Times Bestseller Winner, IACP Cookbook Award for Food Photography & Styling (2013) Baked goods that are marvels of ingenuity and simplicit...Lees meer
James Beard Award Winner IACP Award Winner Thomas Keller, chef/proprieter of Napa Valley's French Laundry, is passionate about bistro cooking. He beli...Lees meer