• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Ad Hoc at Home

Thomas Keller
Hardcover | Engels | Thomas Keller Library
€ 65,95
+ 131 punten
Levering 1 à 2 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

New York Times bestseller

IACP and James Beard Award Winner

"Spectacular is the word for Keller's latest . . . don't miss it."
--People

"A book of approachable dishes made really, really well."
--The New York Times

Thomas Keller shares family-style recipes that you can make any or every day. In the book every home cook has been waiting for, the revered Thomas Keller turns his imagination to the American comfort foods closest to his heart--flaky biscuits, chicken pot pies, New England clam bakes, and cherry pies so delicious and redolent of childhood that they give Proust's madeleines a run for their money. Keller, whose restaurants The French Laundry in Yountville, California, and Per Se in New York have revolutionized American haute cuisine, is equally adept at turning out simpler fare.

In Ad Hoc at Home--a cookbook inspired by the menu of his casual restaurant Ad Hoc in Yountville--he showcases more than 200 recipes for family-style meals. This is Keller at his most playful, serving up such truck-stop classics as Potato Hash with Bacon and Melted Onions and grilled-cheese sandwiches, and heartier fare including beef Stroganoff and roasted spring leg of lamb. In fun, full-color photographs, the great chef gives step-by-step lessons in kitchen basics-- here is Keller teaching how to perfectly shape a basic hamburger, truss a chicken, or dress a salad. Best of all, where Keller's previous best-selling cookbooks were for the ambitious advanced cook, Ad Hoc at Home is filled with quicker and easier recipes that will be embraced by both kitchen novices and more experienced cooks who want the ultimate recipes for American comfort-food classics.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
368
Taal:
Engels
Reeks:

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781579653774
Verschijningsdatum:
6/11/2009
Uitvoering:
Hardcover
Bestandsformaat:
Genaaid
Afmetingen:
287 mm x 279 mm
Gewicht:
2267 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 131 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
MUST-HAVES

Hier bloeit iets

Nu dubbele punten op onze selectie nieuwe titels
MUST-HAVES
Hier bloeit iets
AANGERADEN

Onze cadeautips

voor Vaderdag
AANGERADEN
Onze cadeautips voor Vaderdag
VADERDAG ACTIE

Alleen in onze winkels: kortingsbon van € 10 voor e-books

bij een Vivlio e-reader
VADERDAG ACTIE
Vivlio e-reader + € 10 aan e-books
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.