Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
IACP Award Winner * Named one of "The 25 Most Influential Cookbooks From the Last 100 Years" by T: The New York Times Style Magazine 2024 marks the tw...Lees meer
New York Times bestseller IACP and James Beard Award Winner "Spectacular is the word for Keller's latest . . . don't miss it." --People "A book of app...Lees meer
Bibliothekar, Volksbildner, Redakteur, Publizist und Historiker sind nur eine Auswahl der Berufsbezeichnungen, die Autoren von Biogrammen Emil Franzel...Lees meer
Une histoire des Verts qui met en lumière leur "conservatisme alternatif", résultat d'une tentative d'associer des idées démocratiques, individualiste...Lees meer
Une histoire des Verts qui met en lumière leur "conservatisme alternatif", résultat d'une tentative d'associer des idées démocratiques, individualiste...Lees meer
Thomas Keller analysiert den Zusammenhang zwischen einzelnen Qualitätsfacetten und den Ergebnisgrößen des ärztlichen Dienstleistungsprozesses. Anhand ...Lees meer
Wireless communications has witnessed a tremendous growth during the past decade and further spectacular enabling technology advances are expected in ...Lees meer
A revolution in cooking Sous vide is the culinary innovation that has everyone in the food world talking. In this revolutionary new cookbook, Thomas K...Lees meer
This study connects the idiosyncratic modernism of Wyndham Lewis, co-founder of the Vorticist art movement, with works of several artists from the Bri...Lees meer
Fatigue of Fiber-reinforced Composites describes the fatigue behavior of several types of composite materials. Based on a presentation of experimental...Lees meer
Wereldwijd het beste boek over sous-vide koken, geschreven door 3-sterrenchef Thomas Keller. Topchef Thomas Keller ontsluiert in zijn prachtige boek S...Lees meer
€ 39,99
Verwachte beschikbaarheidsdatum onbekend
Afhalen in de winkel na 1 u.
Fatigue of Fiber-reinforced Composites describes the fatigue behavior of several types of composite materials. Based on a presentation of experimental...Lees meer
#1 New York Times Bestseller Winner, IACP Cookbook Award for Food Photography & Styling (2013) Baked goods that are marvels of ingenuity and simplicit...Lees meer
Motivated by the rapid evolution of the consecutive generations of wireless communication systems this volume continues to provide an overview of the ...Lees meer
James Beard Award Winner IACP Award Winner Thomas Keller, chef/proprieter of Napa Valley's French Laundry, is passionate about bistro cooking. He beli...Lees meer
Two award-winning books in one box offer a lifetime of learning for anyone who loves fine food. From two acclaimed restaurants came two of the most ac...Lees meer