Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
AS FEATURED ON THE OBSERVER '20 BEST FOOD BOOKS OF 2019' 'Veggies like you've never seen them before - Romy is a genius' Jamie Oliver 'Romy cooks with...Lees meer
In On The Himalayan Trail Indian food writer and chef, Romy Gill, tells the story of Kashmir and Ladakh's unique and tantalising cuisine sharing over ...Lees meer
Un hermoso homenaje a las mejores recetas caseras indias. Este libro es unfascinante viaje culinario por la cocina punyabí, la bengalí y sus antecesor...Lees meer
With a foreword by the OBSERVER FOOD MONTHLY's editor, Allan Jenkins, ZAIKA celebrates the very best of Indian vegan cooking. With over 100 innovative...Lees meer
Step into the heart of India's vibrant culinary heritage with Romy Gill's India. Renowned chef Romy Gill takes you on a charming journey through her a...Lees meer