Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
Un hermoso homenaje a las mejores recetas caseras indias. Este libro es unfascinante viaje culinario por la cocina punyabí, la bengalí y sus antecesoras.Incluye 70 recetas familiares con las que descubrir la gastronomía de ambasregiones. Desde los alucinantes curris con verduras de temporada y chapatislaminados del Punyab hasta el sabroso pescado condimentado con mostazay el arroz esponjoso de Bengala, además de las samosas aloor singara, loshojaldres de paneer, el pollo con fenogreco haryali murg, el gobi partaha rellenode coliflor y las bolitas de coco narkel naru.Este irresistible recetario se acompaña de las vivencias personales de su autora,Romy Gill, así como de espectaculares fotografías que te permitirán descubrirla vida, el ambiente y el espíritu de la India y llevarlos a tu cocina.