Standaard Boekhandel gebruikt cookies en gelijkaardige technologieën om de website goed te laten werken en je een betere surfervaring te bezorgen.
Hieronder kan je kiezen welke cookies je wilt inschakelen:
Technische en functionele cookies
Deze cookies zijn essentieel om de website goed te laten functioneren, en laten je toe om bijvoorbeeld in te loggen. Je kan deze cookies niet uitschakelen.
Analytische cookies
Deze cookies verzamelen anonieme informatie over het gebruik van onze website. Op die manier kunnen we de website beter afstemmen op de behoeften van de gebruikers.
Marketingcookies
Deze cookies delen je gedrag op onze website met externe partijen, zodat je op externe platformen relevantere advertenties van Standaard Boekhandel te zien krijgt.
Je kan maximaal 250 producten tegelijk aan je winkelmandje toevoegen. Verwijdere enkele producten uit je winkelmandje, of splits je bestelling op in meerdere bestellingen.
The increase of food borne infections has initiated considerable research interest towards the discovery of potent antimicrobial agents. However, the ...Lees meer
This ground-breaking book is about the tragic journeys and livelihood insecurities of coastal fisherfolk jailed by India, Pakistan, Sri Lanka and Bang...Lees meer
This book is about the tragic journeys and livelihood insecurities of coastal fisherfolk jailed by India, Pakistan, Sri Lanka and Bangladesh for havin...Lees meer
This collection of twelve essays foregrounds the conjunction of the social phenomenon called 'caste' with the genre of representation called 'life nar...Lees meer
Reactive oxygen species are highly reactive to damage nucleic acids, proteins, lipids and carbohydrates that consequently affect the immune functions ...Lees meer
The competitiveness of food production is now more dependent on the reliability of the safety and quality of the food; and acceptability of the produc...Lees meer
Fermentation is one of the oldest and most widespread methods of preserving foods, particularly milk. Acid production is not the only contributor to t...Lees meer