• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten

Food Digestion and Absorption

Its Role in Food Product Development

C Anandharamakrishnan, Jeyan Arthur Moses, S Priyanka
Hardcover | Engels | Food Chemistry, Function and Analysis | nr. 42
€ 338,95
+ 677 punten
Levering 2 à 3 weken
Eenvoudig bestellen
Veilig betalen
Gratis thuislevering vanaf € 30 (via bpost)
Gratis levering in je Standaard Boekhandel

Omschrijving

Focusing on the complexity of the food digestion process from oral cavity to intestine, this book looks at the digestive system, techniques used to study food digestibility, the glycemic index and bioavailability of food components for readers from the field of medicine, food scientists, nutritionists and food physicists.

Specificaties

Betrokkenen

Auteur(s):
Uitgeverij:

Inhoud

Aantal bladzijden:
420
Taal:
Engels
Reeks:
Reeksnummer:
nr. 42

Eigenschappen

Productcode (EAN):
9781788018586
Verschijningsdatum:
29/11/2023
Uitvoering:
Hardcover
Formaat:
Ongenaaid / garenloos gebonden
Afmetingen:
157 mm x 236 mm
Gewicht:
793 g
Standaard Boekhandel

Alleen bij Standaard Boekhandel

+ 677 punten op je klantenkaart van Standaard Boekhandel
CADEAU

Onze must-reads: hét eindejaarsgeschenk

Vul een gat in iemands lectuur
CADEAU
GDABD Must-read
Standaard Boekhandel

Beoordelingen

We publiceren alleen reviews die voldoen aan de voorwaarden voor reviews. Bekijk onze voorwaarden voor reviews.