• Gratis levering vanaf € 20
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Afhalen na 30 minuten in een winkel met voorraad
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten
  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Evenementen
  3. Signeersessie met Bert Bergs
Bert Bergs

Signeersessie met Bert Bergs

za 21 sep | 15:00 tot 16:30 uur
Standaard Boekhandel Oostende Vlaanderenstraat
Vlaanderenstraat 3-5
8400 OOSTENDE
Meer informatie over deze winkel

Op zaterdag 21 september signeert Bert Bergs zijn boeken 'Kopiekat' en '30 dagen'  in Standaard Boekhandel Oostende Vlaanderenstraat. Iedereen welkom!

Kopiekat

In de Vinderhoutse bossen wordt het naakte lichaam ontdekt van een blond meisje. Iets verderop ligt een doodgeschoten man in een greppel. Het wordt een hele klus voor hoofdinspecteur Sara Vits en haar team. Tijdens de speurtocht naar de moordenaar wordt een tweede meisje, eveneens een studente, op dezelfde manier vermoord. Op haar naakte lichaam vindt men een aanwijzing: KOPIEKAT. Dan smijt Sara zich op een onopgeloste moord die vanonder het stof wordt gehaald. Uiteindelijk komt de hele familie Laporte in het vizier. Wie deed wat?

30 dagen

Een professor middeleeuwse geschiedenis wordt op bloederige wijze vermoord. Het team van hoofdinspecteur Frans De Nolf wordt hierdoor zwaar op de proef gesteld. Een zakenman wordt met de dood bedreigd en vraagt journalist Marc Ackein de zaak te onderzoeken. Is er een link met de vermoorde professor? Ackein en De Nolf gaan ieder op hun manier op onderzoek uit. 

Bert Bergs is op latere leeftijd begonnen met het schrijven van thrillers. Zijn spannende verhalen spelen zich vooral af in Gent, waarbij zijn vroegere biotoop, de universiteit, af en toe om de hoek komt loeren. 'Kopiekat' is zijn zesde thriller, de derde waarin het duo Marc Ackein en Sara Vits ongewild samenwerken, en is als afzonderlijk deel te lezen. '30 dagen' is het eerste deel uit de reeks, maar eveneens afzonderlijk te lezen.

'Kopiekat' en '30 dagen' zijn verkrijgbaar in onze webshop en bij een Standaard Boekhandel in je buurt.

Andere evenementen in deze winkel

Easy fit food
Signeersessie 'Easy fit food' met Charlot Pauwels en Martijn Schaurbroeck
za 07 mrt | 14:30 tot 16:00 uur
Standaard Boekhandel Oostende Vlaanderenstraat
Jouw kans om te komen tot een gezonde levensstijl.
Op zaterdag 7 maart signeren Charlot Pauwels en Martijn Schaubroeck het boek 'Easy fit food' in Standaard Boekhandel Oostende Vlaanderenstraat.