• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Evenementen
  2. Signeersessie Jimmy Cams met 'Uitverkorenen'
Signeersessie Jimmy Cams

Signeersessie Jimmy Cams met 'Uitverkorenen'

za 01 jun | 10:00 tot 12:00 uur
Standaard Boekhandel Grimbergen
Vilvoordsesteenweg 1 bus 1
1850 GRIMBERGEN
Meer informatie over deze winkel

Op zaterdag 1 juni signeert Jimmy Cams het boek 'Uitverkorenen' in Standaard Boekhandel Grimbergen. Jij komt toch ook?

Over 'Uitverkorenen'

Erik worstelt met het verlies van zijn moeder. Wanneer zijn school brutaal door soldaten wordt aangevallen, gaat hij samen met zijn broer en vrienden op zoek naar de achterliggende reden. Arne sleept zichzelf door een verschrikkelijke jeugd met drugverslaafde ouders en armoede, komt op het slechte pad, en belandt na een reeks pleeggezinnen in de gevangenis.

Kolonel Elden heeft zijn eigen persoonlijke tragedie te verwerken. Hij zoekt zijn heil in de drank maar herpakt zich. Hij vindt zijn rol in de maatschappij en tracht probleemjongeren uit hun moeilijke situatie te redden. Dr. Olsen, vader van Erik en Thomas, heeft zich na de dood van zijn echtgenote op zijn werk gestort, op zoek naar een remedie voor de verschrikkelijke hersenziekte waaraan ze overleed.

Allen gaan ze op hun manier te ver, verliezen ze hun moraal, zoeken ze hun heil in gevaarlijke technologie. Hun levens kruisen elkaar; soms ten goede, soms brengt het het slechtste in henzelf naar boven. De aanval op Eriks school is het verschrikkelijke gevolg van deze gevaarlijke cocktail, maar niet het einde.