• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 30
  • Ruim aanbod met 7 miljoen producten
  1. Evenementen
  2. Literaire matinee met Kristien De Wolf

Op zondag 23 juni gaat Inigo De Vliegher in gesprek met Kristien De Wolf over haar boek 'Mooie Jo' in de bibliotheek van Stekene. Emelie De Bruyne en Nick Thijssen zorgen met viool en trompet voor een muzikaal intermezzo en we zorgen voor koffiekoeken, koffie én een glaasje cava! Jij komt toch ook?

De inkom is helemaal gratis, maar reserveer je wel even via 03/789 37 94 of sb.stekene@standaardboekhandel.be?

Over 'Mooie Jo'

Jo is een notoir mooie jongen, die dat zelf ook wel weet. Na een turbulente, bij tijden erg wrange jeugd, beslist hij om in een kloosterorde in te treden, waar hij in een dubieuze relatie met een priester verstrengeld raakt. Die leert Jo drinken, schenkt hem een wagen en neemt hem mee op plezierreisjes.

Net voor zijn eigen wijding treedt Jo alsnog uit en verhuist naar de grootstad. Hij stort zich in het bruisende uitgaansleven van de jaren 70 en leert zijn seksualiteit te omarmen. Hij ontmoet er ook Felix, met wie hij een tragikomisch leven zal leiden, een leven dat ze decennialang met elkaar delen, ook al blijft de priester uit Jo’s verleden in de relatie van het koppel rondwaren.

Mooie Jo is een biografische roman die een sprankelende tijd en een immens taboe naar voren schuift, een verkenning van vele soorten liefde en verraad.

Andere evenementen in deze winkel

Signeersessie Sofie Delporte met 'Zwijgen is bitter'
za 15 jun | 10:30 tot 12:00 uur
Standaard Boekhandel Stekene
Ga naar huis met een gesigneerd exemplaar!
Kom op zaterdag 15 juni naar de signeersessie van Sofie Delporte in Standaard Boekhandel Stekene.