• Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  • Afhalen na 1 uur in een winkel met voorraad
  • Gratis thuislevering in België vanaf € 25
  • Ruim aanbod met meer dan 10 miljoen producten
  1. Evenementen
  2. Lezing Kobe Lecompte met 'Ons 45 graden doorgeefboekje'

Lezing Kobe Lecompte met 'Ons 45 graden doorgeefboekje'

za 26 nov | 14:30 tot 16:00 uur
Standaard Boekhandel Grimbergen
Vilvoordsesteenweg 1 bus 1
1850 GRIMBERGEN
Meer informatie over deze winkel

Op zaterdag 26 november geeft schrijver en ervaringsdeskundige Kobe Lecompte een interactieve lezing naar aanleiding van 'Ons 45 graden doorgeefboekje' in Standaard Boekhandel Grimbergen. Jij komt toch ook?

Kom met Kobe praten over thema's zoals liefde, geluk, woede of verdriet. Thema's die ertoe doen en veel te weinig aan bod komen tijdens gesprekken met elkaar. In Standaard Boekhandel Grimbergen maken we tijd en ruimte voor deze onderwerpen. 

Wil jij er ook graag bij zijn? Schrijf je in door een mailtje te sturen naar sb.grimbergen@standaardboekhandel.be en laat ons weten met hoeveel personen je graag aanwezig wilt zijn. We voorzien ook een hapje en een drankje.

Over 'Ons 45 graden doorgeefboekje'

Bij 'Ons 45 graden doorgeefboekje' gaat het over meer dan koetjes en kalfjes. Dit is de puurste vorm van qualitytime. Het biedt de mogelijkheid om elkaar op een leuke manier (beter) te leren kennen. Een fijne tijd samen om écht naar elkaar te luisteren. Ideaal om er samen met je gezin, familie, collega’s, klasgenoten, leefgroep, vrienden of vriendinnen mee rond de tafel te gaan zitten. Het spreekt voor zich dat je een doorgeefboekje laat rondgaan.

'Ons 45 graden doorgeefboekje' betekent 45 thema’s. Thema’s zoals liefde, geluk, woede … Kortom, thema’s die ertoe doen.