• Gratis levering in België
  • Altijd een winkel in je buurt
  • Ruim aanbod met 12 miljoen producten

Onze winkels zijn momenteel gesloten. Online bestellen kan nog steeds 24/7, en we leveren alle bestellingen tijdelijk GRATIS aan huis (ongeacht het bedrag dat je besteedt).
Hou er wel rekening mee dat je pakketje door de grote drukte vertraging kan oplopen. Bij vragen kan een reactie van onze klantendienst ook iets langer op zich laten wachten.
Bedankt voor je begrip.

Wil je meer weten over onze service tijdens de coronacrisis? Bekijk hier alvast de meestgestelde vragen van de afgelopen weken.

  • Winkels
  • Verlanglijstje
  • Winkelmandje
  1. Home
  2. Evenementen
  3. Boekvoorstelling 'Logeren bij Belgen' met Erwin De Decker en Peter Jacobs
Logeren bij Belgen

Lezing en boekvoorstelling 'Logeren bij Belgen' met Erwin De Decker en Peter Jacobs

za 29 feb | 14:00 tot 15:00 uur
Standaard Boekhandel Kortrijk
Doorniksestraat 3
8500 KORTRIJK
Meer informatie over deze winkel

Op zaterdag 29 februari stellen Erwin De Decker en Peter Jacobs hun 'Logeren bij Belgen'-boeken voor in Standaard Boekhandel Kortrijk. Iedereen welkom!

Schrijf je snel in via deze link. De plaatsen zijn beperkt.

Logeren bij Belgen

De nieuwe 'Logeren bij Belgen'-boeken zijn er!

Erwin De Decker en Peter Jacobs selecteren daarin bed & breakfasts en charmehotelletjes in Frankrijk, Italië, Spanje, Portugal en Marokko, gerund door Belgen die het roer durfden om te gooien. Bij elk logeeradres in deze gidsen vind je tips voor een onvergetelijke vakantie. Van design tot rustiek en van boerderij tot kasteel.

Ter gelegenheid van de 15de verjaardag van 'Logeren bij Belgen' vertellen de auteurs tijdens deze boekvoorstelling alles over hun belevenissen onderweg, met een knipoog.